OSAGAIAK ( 4 PERTSONENTZAT )
. 300 gr . Arroza
. 200 gr . Letxu
. 100 gr . tipula

. 2 Azenario handiak
. 2 tomate
. 4 goilaikada handi arto gosoa
. 4 gazta xerra
. 2 atun lata
. 24 oliba
. ozpaina , oregano , gatza , olioa eta ura
PAUSUAK
1. lapikoa uraz bete eta berotzen jarri .
2. Irakiten dagoenean , arroza eta posterako goilararen erdia gatza , gehitu .
3 . Uztzi 15 - 20 minutuz .
4 . Bitartean azenarioa laukitxoetan moztu baita tomate , tipula eta gazta ere.
5 . Letxua garbitu . Ura ondo kendu eta " juliana" erara moztu. Olibak erditik moztu .
6. Atunari olioa kendu eta entsaladezan jarri beste barazkiekin . Artoa , gazta eta olibak ere .
7. Arroza egosita dagoenean , ura kendu eta ur hotzatik pasa . Gero ura oso ondo kendu eta olio txorietada bat bota ondo nahasi eta entsalada gehitu .
8. Ozpin txorretada eta oregano pixka bat gehitu . Nahasi dena ondo eta hozten utzi .

1. lapikoa uraz bete eta berotzen jarri .
2. Irakiten dagoenean , arroza eta posterako goilararen erdia gatza , gehitu .
3 . Uztzi 15 - 20 minutuz .
4 . Bitartean azenarioa laukitxoetan moztu baita tomate , tipula eta gazta ere.
5 . Letxua garbitu . Ura ondo kendu eta " juliana" erara moztu. Olibak erditik moztu .
6. Atunari olioa kendu eta entsaladezan jarri beste barazkiekin . Artoa , gazta eta olibak ere .
7. Arroza egosita dagoenean , ura kendu eta ur hotzatik pasa . Gero ura oso ondo kendu eta olio txorietada bat bota ondo nahasi eta entsalada gehitu .
8. Ozpin txorretada eta oregano pixka bat gehitu . Nahasi dena ondo eta hozten utzi .

No hay comentarios:
Publicar un comentario