miércoles, 1 de junio de 2011

Pasta Entsalada

PASTA ENTSALADA




OSAGAIAK (2 PERTSONENTZAT )

Pasta 150 gr

Gazta 50 gr

Tipula 50 gr

Azenarioa 1

Atuna lata txikia 1

Entsalarako tomatea 1

Oliba 8-10 ale

Arto 3 goilarkada

Olio,ozpina eta gatza

PROZEDURA

1-Lapiko bat uraz bete eta berotzen jarri gatz eta olio txorrota batekin.

2-Azenarioa zuritu eta xaflak egin.

3-Tipula zuritu eta txki-txiki egin.

4-Tomatea zuritu eta zati txikietan moztu.

5-Gazta dadoetan moztu.

6-Ura irakiten hasten denean, pasta gehitu eta 8 minutuz egosi.

7-Pasta egosita dagoenean, ur beroa kendu eta ur hotzatik pasa.

8-Pastari ura ondo-ondo kendu eta azpil batera pasa.

9-Pasta aurreko osagaiekin nahasi.

10-Atuna, artoa eta olioa gehitu eta ondo nahasi.

11-Ozpina eta olio gehitu.Berriro ondo nahasi

12-Hozkailuan ordu pare batez sartu eta prest dago.









No hay comentarios:

Publicar un comentario