miércoles, 25 de mayo de 2011

Arraultzak Martaren erara

ARRAULTZAK MARTAREN ERARA




OSAGAIAK


Tipula bat


Olio 4 goilarkada


Irina 100 gr


Esnea 3/4 l


Gatza


Tomatea saltsa 8 goilarkada


8 arraultzak


Urdaizpikoa 200 gr


Gazta birrindua 200 gr


PROZEDURA




1-Arraultzak egosi gatz pixka batekin. Utzi hozten.


2-Bexamela egin :


Tipula txikitu eta oliotan frijitu .Kolorea hartzen duenean, irina gehitu eta esnea pixkanaka erantsi, ondo nahasten, gatza ahaztu gabe.


3-Urdaiazpikoa txikitu eta zartagin batean frijitu. Ontzi batean tomatea saltsa, urdaiazpiko eta


gorringoak nahastu.


4-Arraultzak aurreko orearekin bete . Labe-azpil batean arraultzak beteta paratu eta bexamelaz


gaineztatu.


5-Gazta birrindua gainetik hautseztatu ondoren, labean sartu.


6-Grilla piztu (10-15 min )


















2 comentarios:

  1. zure errezeta bikain atera zaigu, baina ez dugu igual igual egin zeren ia ia zuk duzun bezala potatu egiten dut horregaitik urdaiazpikoa ordez txokolatea jarri nuen ez mierda zaporea edukitzeko eta jakin ezazu oso gaizki sukaldatzen duzula eta errezeta guztietan eskuak garbitu behar dituzula ahaztu zaizu. Muxa mierda tu querido anonimo. mutxos muxus amorcin de mi heart

    ResponderEliminar
  2. bromiii zaalaa tontiii que pikaas sieempreeeeeee kaaariñiiiiiiii qqq teee quiiierooo unn muunddoo

    ResponderEliminar