ARRAULTZAK MARTAREN ERARA
OSAGAIAK
Tipula bat
Olio 4 goilarkada
Irina 100 gr
Esnea 3/4 l
Gatza
Tomatea saltsa 8 goilarkada
8 arraultzak
Urdaizpikoa 200 gr
Gazta birrindua 200 gr
PROZEDURA
1-Arraultzak egosi gatz pixka batekin. Utzi hozten.
2-Bexamela egin :
Tipula txikitu eta oliotan frijitu .Kolorea hartzen duenean, irina gehitu eta esnea pixkanaka erantsi, ondo nahasten, gatza ahaztu gabe.
3-Urdaiazpikoa txikitu eta zartagin batean frijitu. Ontzi batean tomatea saltsa, urdaiazpiko eta
gorringoak nahastu.
4-Arraultzak aurreko orearekin bete . Labe-azpil batean arraultzak beteta paratu eta bexamelaz
gaineztatu.
5-Gazta birrindua gainetik hautseztatu ondoren, labean sartu.
6-Grilla piztu (10-15 min )
zure errezeta bikain atera zaigu, baina ez dugu igual igual egin zeren ia ia zuk duzun bezala potatu egiten dut horregaitik urdaiazpikoa ordez txokolatea jarri nuen ez mierda zaporea edukitzeko eta jakin ezazu oso gaizki sukaldatzen duzula eta errezeta guztietan eskuak garbitu behar dituzula ahaztu zaizu. Muxa mierda tu querido anonimo. mutxos muxus amorcin de mi heart
ResponderEliminarbromiii zaalaa tontiii que pikaas sieempreeeeeee kaaariñiiiiiiii qqq teee quiiierooo unn muunddoo
ResponderEliminar