OILAZKO PAELLA
OSAGAIAK ( 6 pertsonentzat )
Arroza 450 gr
Torizoa 50 gr
Oilazko hegalak 350 gr ( 12- 14 )
4 Baratxuria
1 Piper berdea
Barazki nahasketa pote 1
12 goilarkada olioa
Azafraia
Gatza
Ura edo salda
OSAGAIAK ( 6 pertsonentzat )
Arroza 450 gr
Torizoa 50 gr
Oilazko hegalak 350 gr ( 12- 14 )
4 Baratxuria
1 Piper berdea
Barazki nahasketa pote 1
12 goilarkada olioa
Azafraia
Gatza
Ura edo salda
PROZEDURA
1.Lapiko batean olio jarri eta berotzen denean oilazkoa gehitzen zaio.
2.Oilazkoak kolorea hartzen duenean , baratxuri txikia eginda, txorizo puxkak eta poteko
barazkiak gehitzen dira
3.Arroza gehitzen da eta aurreko barazkiekin nahasi.
4.Salda edo ura gehitu. Gatza bota eta sua fuerte jarri irakiten hasteko. Gero sua jeitsi eta
15-20 minutuz utzi.
5.Sua itzali eta 5 minutuz utzi jan aurretik.
No hay comentarios:
Publicar un comentario