viernes, 12 de noviembre de 2010

Sagar tarta


SAGAR TARTA






OSAGAIAK



6 sagar



3 arraultza



6 goilarkada esne



6 goilarkada irina



8 goilarkada azukrea



60 gr . Gurina



Albarikoke mermelada



PROZEDURA



1.Sagar bat utzi bukaera . Beste sagarrei azala eta bihotza kendu eta zatitu .



2.Irina, arraultza, sagarrak, esnea, azukrea eta gurina batidorarekin birrindu , pure bat lortu arte.



3.Molde bat prestatu gurina eta irinaz .



4.Lortutato pureta moldera pasa .



5.Gelditzen zaigen sagarrari azala kendu , laminetan moztu eta pureta gainean jarri apaintzeko.



6.Labean sartu 45 minutuz Egosita dagoenean, utzi hozten eta moldetik atera.



7.Nahasi 2 edo 3 goilarkada mermelada , ur goilarkada batekin eta sutan . Krema hau sagarraren gainetik jarri.

























































No hay comentarios:

Publicar un comentario