SAGAR TARTA
OSAGAIAK
6 sagar
3 arraultza
6 goilarkada esne
6 goilarkada irina
8 goilarkada azukrea
60 gr . Gurina
Albarikoke mermelada
PROZEDURA
1.Sagar bat utzi bukaera . Beste sagarrei azala eta bihotza kendu eta zatitu .
2.Irina, arraultza, sagarrak, esnea, azukrea eta gurina batidorarekin birrindu , pure bat lortu arte.
3.Molde bat prestatu gurina eta irinaz .
4.Lortutato pureta moldera pasa .
5.Gelditzen zaigen sagarrari azala kendu , laminetan moztu eta pureta gainean jarri apaintzeko.
6.Labean sartu 45 minutuz Egosita dagoenean, utzi hozten eta moldetik atera.
7.Nahasi 2 edo 3 goilarkada mermelada , ur goilarkada batekin eta sutan . Krema hau sagarraren gainetik jarri.
No hay comentarios:
Publicar un comentario