SAN JAKOBOAK PIPER SALTSAREKIN
OSAGAIAK (4 pertsonentzat)
16 xerra urdaiazpiko
8 xerra gazta
arraultza 1
ogi birrinduairina
olio
PIPER SALTSA
OSAGAIAK
3 piper osoak
olio katilu 1/2
Ozpina katilu 1/4
Arto irina 1 1/2 goilarkada
Ura katilu 1/2
Arraultz 1
Gatza eta piper beltza
NOLA EGIN
1.Bi xerra urdaiazpikoren artean,gazta xerra bat jarri.
2.Arraultza irabitu eta San jakoboak birrineztatu:irinetik,arraultzatik eta ogi birrinditik pasatu.
3.Olio ugari jarri sartagin batean eta ondo berotzen denean San jakoboak frijitu.Gorritutakoan
atera eta plater batean jarri paper xurgatzailearen gainean,soberako koipea kentzeko.
4.Entsalda batekin edo patata frijituekin zerbitzatu ahal da.
SALTSA
1.Arto irina, uran desegindu eta beste osagaiekin nahastu,saltsa bat lotuz.
2.Saltsa hau, lapikoan jarri eta sutan izan loditu arte.Hozten utzi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario