miércoles, 2 de febrero de 2011

San Jakoboak piper saltsarekin

SAN JAKOBOAK PIPER SALTSAREKIN

OSAGAIAK (4 pertsonentzat)

16 xerra urdaiazpiko

8 xerra gazta

arraultza 1

ogi birrindua

irina

olio

PIPER SALTSA


OSAGAIAK

3 piper osoak

olio katilu 1/2

Ozpina katilu 1/4
Arto irina 1 1/2 goilarkada
Ura katilu 1/2
Arraultz 1
Gatza eta piper beltza
NOLA EGIN
1.Bi xerra urdaiazpikoren artean,gazta xerra bat jarri.
2.Arraultza irabitu eta San jakoboak birrineztatu:irinetik,arraultzatik eta ogi birrinditik pasatu.
3.Olio ugari jarri sartagin batean eta ondo berotzen denean San jakoboak frijitu.Gorritutakoan
atera eta plater batean jarri paper xurgatzailearen gainean,soberako koipea kentzeko.
4.Entsalda batekin edo patata frijituekin zerbitzatu ahal da.
SALTSA
1.Arto irina, uran desegindu eta beste osagaiekin nahastu,saltsa bat lotuz.
2.Saltsa hau, lapikoan jarri eta sutan izan loditu arte.Hozten utzi.















No hay comentarios:

Publicar un comentario