lunes, 16 de mayo de 2011

Tarta milhojas

TARTA MILHOJAS










OSAGAIAK

2 plaka hojaldre (40 x 26 )

Almendra xaflatua

Azukrea glas

krema pastelera




KREMAREN OSAGAIAK



Esnea 1/2 l


maicena 40 g


Azukrea


Arraultz-gorringo 2


kanela -makiltxoa



PROZEDURA


1-Gorringoak, maizena eta esnea edalontzia erdi bat, ongi nahasi.

2-Gainontzeko esnea kanelarekin berotzen jarri.

3-Irakiten hasten denean aurreko nahasketa gehitu, baita ere gelditzen den azukrea.

4-Sutik kendu, mugitzeari utzi gabe.

5-Hojaldrea 16 pusketan banatu.

6-Sardeskarekin ziztatu hojadrea.

7-Labean sartu 15 minutuz 200º tan.

TARTAREN MONTAIA


Oinarrirako 9 hojadre zati jarri.

Gainera, krema hotza jarri eta horren gainean berriro hojadre geruza bat.

8-Gainetik almendra ipini eta azukrea glas hautseztatu.






































No hay comentarios:

Publicar un comentario