TARTA MILHOJAS
OSAGAIAK
2 plaka hojaldre (40 x 26 )
Almendra xaflatua
Azukrea glas
krema pastelera
KREMAREN OSAGAIAK
Esnea 1/2 l
maicena 40 g
Azukrea
Arraultz-gorringo 2
kanela -makiltxoa
PROZEDURA
1-Gorringoak, maizena eta esnea edalontzia erdi bat, ongi nahasi.
2-Gainontzeko esnea kanelarekin berotzen jarri.
3-Irakiten hasten denean aurreko nahasketa gehitu, baita ere gelditzen den azukrea.
4-Sutik kendu, mugitzeari utzi gabe.
5-Hojaldrea 16 pusketan banatu.
6-Sardeskarekin ziztatu hojadrea.
7-Labean sartu 15 minutuz 200º tan.
TARTAREN MONTAIA
Oinarrirako 9 hojadre zati jarri.
Gainera, krema hotza jarri eta horren gainean berriro hojadre geruza bat.
8-Gainetik almendra ipini eta azukrea glas hautseztatu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario