TXOKOLATE ETA PISTATXOZKO COOKIES
OSAGAIAK
Txokolatea beltza 100 g
Gurina 70 g
Azukrea 100 g
Irina 100 g
Arraultz 1
Pistatxoak 60 g
Legamia goilarkada 1/2
Gatza
Kakao - hautsa goilarkada 1
PROZEDURA
1.Pistatxoak txikitu.
2.Txokolatea eta gurina "Baño Maria " erora urtu eta hoztu utzi.
3.Aurreko oreari, epeltzen denean, arraultza gehitu eta nahasi.
4.Azukrea,irina kakoa,40 gr pistatxo,legamia eta gatza,banan-banan gehitu eta nahasi
5.Lortu dugun orea, hozkailuan 15 minutuz sartuz.
6.Hozkailutik atera eta intxaur baten tamainako bolak egin eta labeko erretiluan jarri.
Bolatxoen artean lekuan utzi, berotsanaren ondorioz orea zabaldu delako eta gailetaren itxura hartzen du.
7.Apaintzeko, pistatxo batzuk jarri.
8.Sartu berriro hozkailuan 20 minutuz gutxi gorabehera
9.Atera eta labean sartu 25 minutuz,140 c tan.
Oharra : Pistatxokoak zuritu eta bi orduz utzi beratzen.
No hay comentarios:
Publicar un comentario