miércoles, 30 de marzo de 2011

Indioilarra Erregosia

INDIOIALARRA ERREGOSIA


OSAGAIAK

Indioilar zatitua 1 kg

Azenario 1

Tipula 1

piper berdea 1

Tomatea "pera "3

Ilarrak

Patata 250 gr

Ardoa txuri edalontzi 1/2

"Pikilo " piper 2

Olio 8 goilarkada

Gatza eta piperra

PROZEDURA

1.Haragiari gatza eta piperra eman.

2.Zartagin batean olio 4 goilarkada jarri eta berotzen denean, haragia gehitu eta frijitu minutu gutxi, gorritu arte.

3.Tipula,tomatea,azenario eta piper berdea garbitu eta lakietan moztu.

4.Lapiko batean,olio 4 goilarkada jarri barazkiak gehitu.

5.Barazkiak biguntzen direnean,haragia gehitu.

6.Ardoa eta ur pixka bat gehitu.

7.Utzi egosten ordu batez.

8.Bitartean patatak zuritu eta zatiak egin.

9.Ordua pasa denean, patata eta pikila piperrak gehitu eta 20 minutuz gehiagoz utzi.

10.Utzi ordu erdi bat jan aurretik.











No hay comentarios:

Publicar un comentario