lunes, 21 de marzo de 2011

Makarroiak lau Gaztetara

MAKARROIAK LAU GAZTETARA


OSAGAIAK

300 g makarroi

20 g gurina


Tipula 1


100 ml esnegaina


20 roquefort


50 g gazta parnesano


50 g gruyere


50 g gazta krema


50 g gazta birrindu

Gatza


Olio


PROZEDURA


1.Egosi pasta, gazta eta eta olio pixka bat duen uretan 12 minutuz gutxi gorabehera.


2.Zuritu eta egin txiki-txiki tipula.


3.Urtu gurina zartagin batean,gaineratu tipula eta gorritu.


4.Tipula gorrituta dagoenean gehitu esnegaina, roqueforta,parnesano gazta,gruyer gazta eta krema Nahastu dena su baxuan,saltsa krematsu bat lortu arte.


5.Xukatu pasta, bota zartaginera eta nahastu saltsarekin.


6.Zerbitzatu azpil batean.


7.Hautseztatu gazta birrinduarekin.


8.Gainera 5 minutuz.


9.Zerbitzatu bero.







No hay comentarios:

Publicar un comentario