MAKARROIAK LAU GAZTETARA
OSAGAIAK
300 g makarroi
20 g gurina
Tipula 1
100 ml esnegaina
20 roquefort
50 g gazta parnesano
50 g gruyere
50 g gazta krema
50 g gazta birrindu
Gatza
Olio
PROZEDURA
1.Egosi pasta, gazta eta eta olio pixka bat duen uretan 12 minutuz gutxi gorabehera.
2.Zuritu eta egin txiki-txiki tipula.
3.Urtu gurina zartagin batean,gaineratu tipula eta gorritu.
4.Tipula gorrituta dagoenean gehitu esnegaina, roqueforta,parnesano gazta,gruyer gazta eta krema Nahastu dena su baxuan,saltsa krematsu bat lortu arte.
5.Xukatu pasta, bota zartaginera eta nahastu saltsarekin.
6.Zerbitzatu azpil batean.
7.Hautseztatu gazta birrinduarekin.
8.Gainera 5 minutuz.
9.Zerbitzatu bero.
No hay comentarios:
Publicar un comentario